Behandelingen

 

Complete wellness Weleda behandeling:

 

Een behandeling waarin ontspanning en waarneming van geuren centraal staat. Gestart wordt met een voeten-bad en daaropvolgend een korte voetmassage. Daarna oppervlakte reiniging, dieptereiniging met verwijderen van verstopte poriën en gerstekorrels, een gezicht en decolleté massage met een heerlijke gezichtsolie aangepast aan de conditie van de huid. Tenslotte een masker en het aanbrengen van een dag/nachtcrème:

 50,00  

Weleda gelaatsbehandeling:

 

Zie Complete wellness Weleda behandeling, met heerlijke Weleda producten en aangepast aan de conditie van de huid, echter zonder gezicht en decolleté massage:

 35,00  

 

Weleda Skin Retreat behandeling ± 100min:

 

Deze behandeling is een therapeutische wellness beleving. Gestart wordt met een voeten-bad en kijken we welke plant het beste bij uw huidbeeld en gemoedstoestand past. Body-balancing voor een totale ontspanning, oppervlakte reiniging, verwijderen van onzuiverheden en tijdens het leemmasker een been-voetmassage. Hierna volgt de leadplant massage van het gezicht, de Iris, wilde rozen, Granaatappel, Evening Primrose of Amandelmassage. Tijdens het verzorgende masker een hand- en armmassage. Aanbrengen van een oogcrème met een korte oogmassage. Eindigend met een bodywake-up en het aanbrengen van een dag/nachtcrème:

58,00  

Jeugd behandeling:

 

Oppervlakte reiniging, diepte reiniging met verwijderen van verstopte poriën, reinigend masker. Aanbrengen van een dag/nachtcrème:

 30,00 

Ontspannende massage ± 20 min:

 

Stimuleert de doorbloeding, verbetert de stofwisseling met zeer ontspannende werking. Nek, schouder en rug gedeelte:

30,00 

 

Bindweefselmassage ± 20 min:

 

Het tegengaan van gewoonterimpels, verbeteren van de stofwisseling en versoepeling van de huid. Voor het gezicht en decolleté:

 30,00 

 

Complete pedicure behandeling:

 

Verzorging van de nagels en nagelomgeving, verwijderen overtollig eelt, verschillende typen likdoorns (eelt-pit, eksteroog). Behandeling van kloven, eelt, schimmelnagels en ingroeiende nagels, aanbrengen van voetcrème:

 32,50

 

Diverse behandelingen

 

 

Epileren wenkbrauwen

 

 8,50

Verven wenkbrauwen

 

 9,50

Verven wimpers

 

12,50

Verven wenkbrauwen en wimpers

 

18,00

Harsen bovenlip of kin

 

 7,00

Harsen onderbenen of –armen

 

 25,00

Harsen bovenbenen

 

 30,00

Harsen onder- en bovenbenen

 

 45,00

Harsen rug

 

 30,00